Aktuellt

Danskväll i Salsa & Bachata den 9/9!

Sugen på att lära dig dansa till sköna latinamerikanska rytmer? Då är du varmt välkommen till vår danskväll den den 9/9 mellan kl. 18:30-20:00. Vi bjuder på enkel och härlig undervisning samt förfriskning. Kostnad är 250 kr per person. Anmälan görs via fliken “kursschema” här på hemsidan. Välkomna!

Dansläger för tävlingsdansare 19-21/8!

Tävlingsdansläger för D till A-klass dansare kommer att hållas mellan den 19-21 augusti med bland annat tränare som Ann Wilson, Paul Wilson och Tony Irving. Vi kickar igång lägret på fredagen den 19/8 kl 17:30 och avslutar kl 16:30 på söndagen den 21/8. Vi kör tre lektioner på fredagen och sex lektioner på lördag respektive […]

Danskväll 27/7 i Bugg och Lindyhopp!

I samarbete med restaurang Kajgatan 1 på Råå anordnar vi en danskväll i Bugg och Lindyhopp! Inga förkunskaper krävs. Du hittar all övrig information hos Kajgatan 1. Varmt välkomna!

Dans för alla

Mitt i city i Helsingborg hittar du vår Dans och Fitness Academy. Våra fantastiska lokaler erbjuder en privat känsla för alla stora som små grupper.

Vi har Yoga, Soma, Tävlingsdans, Fitness och dans i alla former. Barndans från 6 år till mogna 60 +, vi har något för alla. Dance och Fitness Aacademy är träning för hela familjen.

Vår nya PT-verksamhet gör det enkelt för dig som inte kan boka upp på vårt kurs schema utan vill boka privat.

Från 400kr för 40 minuter.

Instagram