Aktuellt

KURSSTART 2022 VECKA 4!

Varmt välkomna till en ny termin full av dans och träning med start vecka 4! Vårterminens kurser kommer snart ligga ute för anmälan under fliken “kursschema”. Håll dig uppdaterad för att säkra din plats! Tills dess önskar vi alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år!

SAVE THE DATE!

Träningsläger i 10-dans för alla nivåer den 7-9 januari! Mer info kommer inom kort! Anmälan kommer att kunna göras via hemsidan under fliken “kursschema” efter den 10 december.

Buggkvällar!

Missa inte våra buggkvällar den 10/9 samt 19/11! Mats Håkansson coachar och undervisar i bugg mellan kl. 19:00-20:30. Vi fortsätter att dansa och umgås fram till kl. 21:30 för de som önskar. Det bjuds på fika, men önskar man att ta med egen förfriskning går det bra. Bokningen är bindande och görs på vår hemsida […]

Dans för alla

Mitt i city i Helsingborg hittar du vår Dans och Fitness Academy. Våra fantastiska lokaler erbjuder en privat känsla för alla stora som små grupper.

Vi har Yoga, Soma, Tävlingsdans, Fitness och dans i alla former. Barndans från 6 år till mogna 60 +, vi har något för alla. Dance och Fitness Aacademy är träning för hela familjen.

Vår nya PT-verksamhet gör det enkelt för dig som inte kan boka upp på vårt kurs schema utan vill boka privat.

Från 400kr för 40 minuter.

Instagram