Aktuellt

Danskväll Salsa och Bachata 11/11

Den 11/11 är det äntligen dags för en danskväll med Salsa och Bachata där vi lär oss grunderna i dessa latinamerikanska dansstilarna för att sedan dansa loss. Ta med er partner, vänner eller familj, alla är välkomna till denna minnesvärda kväll. Vi bjuder på snacks, förfriskning och undervisning. (inga förkunskaper är nödvändiga)   Varmt välkomna! […]

Danskväll Bugg och Lindyhop 2/12

Den 2/12 drar vi på oss bugg-skorna och kör en bugg och lindyhop danskväll med undervisning av våra duktiga lärare. Under kvällen lär vi oss grunderna i båda stilarna för att sedan dansa loss resten av kvällen. Vi bjuder självklart på snacks och förfriskning under kvällens gång. Ta med er partner, vänner eller familj, alla […]

Julavslutning och medaljtest 10/12

JULAVSLUTNING den 10/12 klockan 13.00-15.30 Alla akademins dans/sång/tävlingselever visar upp sina färdigheter i vår härliga och gemensamma julavslutning. Alla familjer och vänner är välkomna att del av eftermiddagen. Medaljtest Boka ditt medaljtest med din lärare i god tid. Samling för alla dansare klockan 12.00 Mer info kommer närmre inpå (se nyhetsbrev)

Dans för alla

Mitt i city i Helsingborg hittar du vår Dans och Fitness Academy. Våra fantastiska lokaler erbjuder en privat känsla för alla stora som små grupper.

Vi har Yoga, Soma, Tävlingsdans, Fitness och dans i alla former. Barndans från 6 år till mogna 60 +, vi har något för alla. Dance och Fitness Aacademy är träning för hela familjen.

Vår nya PT-verksamhet gör det enkelt för dig som inte kan boka upp på vårt kurs schema utan vill boka privat.

Från 400kr för 40 minuter.

Instagram