Välkomna till Dance and Fitness teamet!

Ann Wilson

Ann Wilson, grundare av Ann Wilson Dance and Fitness Academy.

Ann började att dansa som 11-åring och sedan dess har hon haft en nationell och internationell tävlingskarriär som varade under hela 25 år. Under dessa år blev hon först svensk mästarinna flertalet gånger för att sedan bli världsfinalist i både latin och standard. Efter att ha tillhört världstoppen under flera år blev hon domare i Let’s Dance. Ann har medverkat som jurymedlem i programmets samtliga 16 säsonger samt arbetar nu även som coach, motivationsföreläsare och moderator.

Mer info finns på www.annwilson.se.

Tillgänglig för privatlektioner och event. För bokning maila ann@annwilson.se.

 

 

 

Natalie Zganjar

Natalie Zganjar är 20 år gammal och har dansat enda sedan barnsben. Därmed har hon hunnit dansa sig igenom många olika stilar såsom Hip Hop, High Heels, Commercial Hip Hop och dessutom tävlingsdansat i Disco.

Denna tjejen kommer ni stöta på här i dansstudion, antingen i receptionen eller på telefon som administrations ansvarig eller kanske på dansgolvet som danslärare. Natalie kommer undervisa i barndans och hip hop fusion på söndagar.

 

 

Amila Alidzanovic

Amila är född 1999 och har dansat sedan 2 års ålder! Det hela började med barndans med pappa, men med tiden provade hon fler dansstilar som exempelvis Disco, Hip Hop, Jazz och pardans. I de tidiga tonåren valde hon att fördjupa sina danskunskaper i pardans med den dåvarande danspartnern Albin.

Genom åren har Amila bland annat blivit svensk mästare i Bugg, Swing, Mixing Blues och Salsa, haft en väldigt framgångsrik karriär inom latinamerikanska danser och representerat Sverige internationellt. Hon ser nu fram emot att dela sin dansglädje med er!

Mats Håkansson

Mats har dansat i hela sitt liv och har tävlat i olika dansdiscipliner. Under 20 års tid har han undervisat dansklasser i Bugg och Swing. Han har själv tävlat i Rock´n´roll och bugg och placerat sig som 9:a på EM och 3:a på riksmästerskapen i bugg. Hos SDO är Mats examinerad danssporttränare i bugg och swing. Mats har genom olika roller i arbetslivet skaffat sig mycket kunskap om bl a gruppdynamik, pedagogik och kommunikation, både praktiskt och genom diverse utbildningar. Mats är känd för att hålla underhållande lektioner som man lämnar svettig.

Mats kommer undervisa i Bugg på söndagar här på dansskolan.

 

Sara Kyrönen

Sara Kyrönen är 29 år gammal och utbildad vid Lunds Dans- och Musikalgymnasium. 
Sara har tränat Latin Fitness och pardans samt undervisat barndans på dansskolan sedan starten 2004. Hon kommer därför att ansvara för vissa barnklasser samt Latin Fitness Nybörjare.

 

  

Zarah och Fabian

Zarah och Fabian kommer att undervisa i Bugg Coaching på måndagar och här vidareutvecklas ni i er bugg. Vi kombinerar olika dansmoment och att variera sitt dansande individuellt och som par. Vi gör övningar tillsammans men en del av tiden finns det möjlighet till coaching i par. Denna kurs kräver enbart att du har dansat lite bugg innan och kan föra eller följa på en grundläggande nivå beroende på om du är följare eller förare.

 

Tino Nystrand-Sacaneno

Tino Nystrand-Sacaneno, är 25 år. Han har dansat Latinamerikansk dans i 18 år och varit elev på dansskolan sedan den slog upp dörrarna. Han har under de senare åren även själv undervisat på dansskolan, vilket han även kommer att göra framöver. Detta ser han mycket fram emot. Tino tävlar internationellt i Latinamerikansk dans och har varit i den Brittiska eliten och bland de 6 främsta dansarna i England. Han har även varit Svensk vise-mästare och tillhört de främsta i Sverige. Tino älskar dans och hans passion för denna konstform är oändlig.

 

 

Carolin Nilsson

Carolin är 23 år gammal och har dansat pardans sedan 10 års ålder. Hon är vice JSM mästare och har tillsammans med sin danspartner Tino tävlat både nationellt och internationellt. Carolin tävlar internationellt har varit i den Brittiska eliten och bland de 6 främsta dansarna i England.

 

 

Linn Hegdal

Linn Hegdal, danslärare på Ann Wilson Dance and Fitness Academy. Linn är 28 år gammal och har dansat pardans sedan hon var 10 år gammal. Linn är flerfaldig svensk mästarinna i latin i Sveriges båda dansförbund, Svenska Danssportsförbundet och Sveriges Dansorganisation, tillsammans med sin danspartner Jacob Persson. Hon har medverkat i Let’s Dance flertalet gånger. År 2018 dansade hon tillsammans med Viktor Frisk och kom på en fin femteplats, år 2019 dansade hon med Lancelot Hedman Graaf och tog hem bronset. Vidare dansade hon med John Lundvik 2020 och Filip Lamprecht 2021 och lyckades tillsammans med dessa ta hem glasskon båda gångerna!

Tillgänglig för privatlektioner. För bokning maila info@annwilson.se.

 

Jacob Persson

Jacob Persson, danslärare på Ann Wilson Dance and Fitness Academy. Jacob är 28 år gammal och har dansat pardans sedan han var 8 år gammal. Jacob är flerfaldig svensk mästare i latin i Sveriges båda dansförbund, Svenska Danssportsförbundet och Sveriges Dansorganisation, tillsammans med sin danspartner Linn Hegdal. Han medverkade i Let’s Dance 2019 där han dansade tillsammans med Linnea Claeson och kom på en fin fjärdeplats samt fick en femteplats tillsammans med Penny Parnevik år 2020.

Tillgänglig för privatlektioner. För bokning maila info@annwilson.se.

 

Under utbildning/Assistenter

                    Nick Streuli                                                     Hanna Asraf                    Ella Wesonius