Välkomna till Dance and Fitness teamet!

Ann Wilson

Ann Wilson, grundare av Ann Wilson Dance and Fitness Academy.

Ann började att dansa som 11-åring och sedan dess har hon haft en nationell och internationell tävlingskarriär som varade under hela 25 år. Under dessa år blev hon först svensk mästarinna flertalet gånger för att sedan bli världsfinalist i både latin och standard. Efter att ha tillhört världstoppen under flera år blev hon domare i Let’s Dance. Ann har medverkat som jurymedlem i programmets samtliga 16 säsonger samt arbetar nu även som coach, motivationsföreläsare och moderator.

Mer info finns på www.annwilson.se.

Tillgänglig för privatlektioner och event. För bokning maila ann@annwilson.se.

 

Saga Ljungberg 

Saga Ljungberg är 20 år gammal och har stor erfarenhet inom både sång, dans och musikal. Saga är utbildad på Lunds Dans- och Musikalgymnasium där hon utbildats i balett, jazz, stepp, sång och mycket mer. Efter studenten åkte hon direkt till England då hon blev antagen på Arts Educational London. År 2021 tog hon sin examen och nu är hon tillbaka i Sverige för att bli ansvarig lärare för Pop Artist samt Dans & Musikal och så taggad på att få träffa er alla!

 


 

Natalie Zganjar

Natalie Zganjar är 19 år gammal och har dansat enda sedan barnsben. Därmed har hon hunnit dansa sig igenom många olika stilar såsom Hip Hop, High Heels, Commercial Hip Hop och dessutom tävlingsdansat i Disco.

Denna tjejen kommer ni stöta på här i dansstudion, antingen i receptionen eller på telefon som administrations ansvarig eller kanske på dansgolvet som danslärare.

Amila Alidzanovic

Amila är född 1999 och har dansat sedan 2 års ålder! Det hela började med barndans med pappa, men med tiden provade hon fler dansstilar som exempelvis Disco, Hip Hop, Jazz och pardans. I de tidiga tonåren valde hon att fördjupa sina danskunskaper i pardans med den dåvarande danspartnern Albin.

Genom åren har Amila bland annat blivit svensk mästare i Bugg, Swing, Mixing Blues och Salsa, haft en väldigt framgångsrik karriär inom latinamerikanska danser och representerat Sverige internationellt. Hon ser nu fram emot att dela sin dansglädje med er!

 

 

Tino Nystrand-Sacaneno

Tino Nystrand-Sacaneno, är 20 år. Han har dansat Latinamerikansk dans i 13 år och varit elev på dansskolan sedan den slog upp dörrarna. Han har under de senare åren även själv undervisat på dansskolan, vilket han även kommer att göra framöver. Detta ser han mycket fram emot. Tino tävlar internationellt i Latinamerikansk dans och har varit i den Brittiska eliten och bland de 6 främsta dansarna i England. Han har även varit Svensk vise-mästare och tillhört de främsta i Sverige. Tino älskar dans och hans passion för denna konstform är oändlig.

 

 

Carolin Nilsson

Carolin är 18 år gammal och har dansat pardans sedan 10 års ålder. Hon är vice JSM mästare och har tillsammans med sin danspartner Tino tävlat både nationellt och internationellt. Carolin tävlar internationellt har varit i den Brittiska eliten och bland de 6 främsta dansarna i England.

 

 

Linn Hegdal

Linn Hegdal, danslärare på Ann Wilson Dance and Fitness Academy. Linn är 24 år gammal och har dansat pardans sedan hon var 10 år gammal. Linn är flerfaldig svensk mästarinna i latin i Sveriges båda dansförbund, Svenska Danssportsförbundet och Sveriges Dansorganisation, tillsammans med sin danspartner Jacob Persson. Hon har medverkat i Let’s Dance flertalet gånger. År 2018 dansade hon tillsammans med Viktor Frisk och kom på en fin femteplats, år 2019 dansade hon med Lancelot Hedman Graaf och tog hem bronset. Vidare dansade hon med John Lundvik 2020 och Filip Lamprecht 2021 och lyckades tillsammans med dessa ta hem glasskon båda gångerna!

Tillgänglig för privatlektioner. För bokning maila info@annwilson.se.

 

Jacob Persson

Jacob Persson, danslärare på Ann Wilson Dance and Fitness Academy. Jacob är 24 år gammal och har dansat pardans sedan han var 8 år gammal. Jacob är flerfaldig svensk mästare i latin i Sveriges båda dansförbund, Svenska Danssportsförbundet och Sveriges Dansorganisation, tillsammans med sin danspartner Linn Hegdal. Han medverkade i Let’s Dance 2019 där han dansade tillsammans med Linnea Claeson och kom på en fin fjärdeplats samt fick en femteplats tillsammans med Penny Parnevik år 2020.

Tillgänglig för privatlektioner. För bokning maila info@annwilson.se.