Välkomna till Dance and Fitness teamet!

Ann Wilson

Ann Wilson, grundare av Ann Wilson Dance and Fitness Academy. World finalist i latin och standard, domare i Let’s Dance, coach, föreläsare, entreprenör. Mer info på www.annwilson.se.

Tillgänglig för privatlektioner och event. För bokning maila ann@annwilson.se.

Tino Nystrand-Sacaneno

Tino Nystrand-Sacaneno, är 20 år. Han har dansat Latinamerikansk dans i 13 år och varit elev på dansskolan sedan den slog upp dörrarna. Han har under de senare åren även själv undervisat på dansskolan, vilket han även kommer att göra framöver. Detta ser han mycket fram emot. Tino tävlar internationellt i Latinamerikansk dans och har varit i den Brittiska eliten och bland de 6 främsta dansarna i England. Han har även varit Svensk vise-mästare och tillhört de främsta i Sverige. Tino älskar dans och hans passion för denna konstform är oändlig.

Carolin Nilsson

Carolin är 18 år gammal och har dansat pardans sedan 10 års ålder. Hon är vice JSM mästare och har tillsammans med sin danspartner Tino tävlat både nationellt och internationellt. Carolin tävlar internationellt har varit i den Brittiska eliten och bland de 6 främsta dansarna i England.

Marika Schneider

Träning är en stor del av Marika och hennes vardag. Hon har instruerat på de största SATS-gymmen samt Nautilus i Stockholm sedan 1992 med inriktning på allt från högintensiv aerobics , spinning till yoga och pilates. Marika är certifierad personlig tränare samt kostrådgivare. Hennes utbildning inkluderar specialiteter inom gravid- och mamma-träning, rehab/prehab träning & senior träning.
Hon har coachat företagsledare på Bonnier Förlagen, SAS Frösundavik och Nasdaq Stockholm.

Marikas mål är att du ska öka muskeltonus bli mer flexibel och ha en bättre kondition. Att arbeta med rörlighet i kombination i ett styrkemoment som dessutom kräver ett flås! Då är vi hemma.

Amila Alidzanovic

Amila är född 1999 och har dansat sedan 2 års ålder! Det hela började med barndans med pappa, men med tiden provade hon fler dansstilar som exempelvis Disco, Hip Hop, Jazz och pardans. I de tidiga tonåren valde hon att fördjupa sina danskunskaper i pardans med den dåvarande danspartnern Albin.

Genom åren har Amila bland annat blivit svensk mästare i Bugg, Swing, Mixing Blues och Salsa, haft en väldigt framgångsrik karriär inom latinamerikanska danser och representerat Sverige internationellt. Hon ser nu fram emot att dela sin dansglädje med er!

Gabriella Ivansson

Gabriella är en av vår nya yogalärare! Hon är internationellt certifierad Hatha och Yin Yogalärare, utbildad på Helhetsakademin i Helsingborg. Därtill har hon bland annat hållit i Hatha och Yin yoga på gym och spa samt haft lektioner med skolelever, konfirmander och golfare! Gabriella kommer lära dig vikten av rotationer, hållning, balans och andning. Följ med på Gabriellas pass och öka din mobilitet samt din styrka såväl mentalt som fysiskt!

Katarina Rosenbacke

Katarina är också en av våra nya yogalärare som har en bred erfarenhet och ett stort intresse för Yoga som sträcker sig många år tillbaka! Hon är utbildad yogainstruktör inom Vinyasa, Hatha Yoga, Restorative och PT Yoga samt licenserad instruktör i Yin Yoga. Därtill har hon även utbildning från SAFE Academy i Fitness Yoga, utbildning i yoga för gravida och sedan 2008 är Katarina även utbildad instruktör i Barn-yoga! Följ med på Katarinas pass och kom i kontakt med din kropp, andning och ditt naturliga lugn!

Linn Hegdal

Linn Hegdal, danslärare på Ann Wilson Dance and Fitness Academy. Linn är 24 år gammal och har dansat pardans sedan hon var 10 år gammal. Linn är flerfaldig svensk mästarinna i latin i Sveriges båda dansförbund, Svenska Danssportsförbundet och Sveriges Dansorganisation, tillsammans med sin danspartner Jacob Persson. Hon medverkade i Let’s Dance 2018 där hon dansade tillsammans med Viktor Frisk och kom på en fin femteplats samt år 2019 där hon dansade med Lancelot Hedman Graaf och tog hem bronset.

Tillgänglig för privatlektioner. För bokning maila info@annwilson.se.

Jacob Persson

Jacob Persson, danslärare på Ann Wilson Dance and Fitness Academy. Jacob är 24 år gammal och har dansat pardans sedan han var 8 år gammal. Jacob är flerfaldig svensk mästare i latin i Sveriges båda dansförbund, Svenska Danssportsförbundet och Sveriges Dansorganisation, tillsammans med sin danspartner Linn Hegdal. Han medverkade i Let’s Dance 2019 där han dansade tillsammans med Linnea Claeson och kom på en fin fjärdeplats.

Tillgänglig för privatlektioner. För bokning maila info@annwilson.se.