Blandad information om Dance and Fitness Academy:

Kursstart:

Höstterminen 2023 höst/vinterkurser

  • Kursstart v. 41, 42 & 45
  • Höstlov v. 44 håller vi stängt
  • Avslutning och medaljtest lördagen den 16nde december, mer information kommer

Info anmälan, för samtliga kurser:

Anmäl genom att klicka på vald kurs och följ länken.  Ni kommer då få en bekräftelse via mail med information kring betalning. Elevens kursplats är garanterad först när betalningen är genomförd.

Försäkring

Varje elev måste innan påbörjad kurs ha en egen olycksfallsförsäkring.

Vår återbetalningspolicy:

Kan inte kurs genomföras på grund av sjukdom eller skada kan denna återbetalas om läkarintyg visas.

Den nya gdpr-lagen:

https://www.datainspektionen.se/lagar–regler/dataskyddsforordningen/

Presentkort:

Presentkort gäller  1 år efter KÖPT datum.

Presentkort köpt under ett special erbjudande , gäller så länge erbjudandet är gällande, annars motsvarande summa på inköpt presentkort max

1 år efter inköpt datum.

 

NYHET!

Bröllopspaket

Vi hjälper er med en förtrollande och elegant bröllopsvals inför er stora dag! I bröllopspaket 1 ingår tre träningstillfällen där vi under det första tillfället på 1 timme även går igenom detaljer så som klädsel och musik. Resterande två lektioner är på 45 minuter vardera och då övar vi på koreografin. Pris paket 1: 2450 kr

Bröllopspaket 2 innehåller istället 6 lektioner på 45 minuter vardera. Pris paket 2: 3900 kr

Lektioner med Ann, pris: 1500kr per 45 min

 

Vad är Dans Kids?

Dans Kids är en danskurs för våra allra minsta där vi lär oss rytmik och enkla danser. Här övar vi mycket på koordination och repetition för att stärka danssinnena i kroppen och kunna associera viss musik till vissa danser. Vi blandar även in roliga danslekar för att sätta guldkant på danslektionen.

 

Vad är Just Dance?

För dig som är 13 år och över, erbjuder vi en rolig danskurs som innefattar grunder i Hip Hop, Modern Jazz samt Salsa. Vi kommer träna ihop som ett crew och utmana oss själva och varandra inom dem olika dansstilarna för att kunna utveckla oss som dansare! Vi kommer skapa och koreografera lite tillsammans, träna hårt för att som mål kunna visa upp vårt crew för publik.

 

Vad är Hip Hop fusion?

Hip Hop fusion är en dansklass där vi kommer lära oss att dansa olika typer av stilar inom dansstilen Hip Hop. Vi kommer börja med att lära oss grunderna för att sedan bygga på och utveckla våra färdigheter med terminens gång och lära känna olika typer av rytmer inom hip hopen.

 

Vad är Pop Artist?

Vill du känna på hur det är att vara en riktig Pop Artist? Kom hit och testa med oss! På våra Pop Artist-lektioner slår vi ihop sång och dans och utforskar vårt eget scenspråk. Vi lär oss scenvana och sätter tillsammans ihop häftiga sång- och dansnummer.

 

Vad är Dans och Musikal?

Dans och Musikal passar perfekt för dig som vill kombinera sång, dans och teatraliskt uttryck! På våra Dans och Musikal-klasser kommer vi återskapa nummer från Broadway- och West End-musikaler genom att slå ihop klassisk musikalkoreografi med sång!

 

Vad är PT-lektioner?

PT-lektioner är vår nyhet där du har möjlighet att få personlig träning med någon av dansskolans fantastiska lärare! Vi erbjuder lektioner i yoga, träning och dans och skräddarsyr lektionen efter dig och dina önskemål. Tino, Caroline, Felix och Amila ger lektioner i dans medan Ann går att boka för yoga, träning respektive dancefitness! 1-4 personer per gång och det går att välja mellan 45, 60 eller 90 minuter. Kostnaden 45 minuter är 600 kr och 60 minuter för 750 kr. Bokning sker på sidan under fliken ”PT-träningar”.

För bokning av PT-träning, men med en grupp på fler än fyra personer kontakta oss direkt via mail på info@annwilson.se eller ring oss på telefonnummer 042-131417.

 

Vad är Latin Fitness & Latin Fitness Dance?

Vill du få ett ordentligt träningspass? Älskar du att dansa? Då är Latin Fitness eller Latin Fitness Dance definitivt något för dig!

Vi håller i fitnesspass uppbyggda enbart på dans. I kursen Latin Fitness dansar vi de latinamerikanska danserna Rumba, Samba, Cha-cha och Jive. Ingen tidigare danserfarenhet krävs. Vi bygger på stegen varje vecka och man gör allt i sin egen takt när det kommer till teknik och armrörelser. Träningsvärk garanteras!

Latin Fitness Dance bygger på samma idé fast är för den som dansat lite mer och vill ha en större utmaning rent koreografimässigt. Vi dansar alla möjliga latinamerikanska danser så som cha cha, samba och rumba men även bachata, swing och paso doble. Vi lägger krutet på två olika danser varje pass så att vi verkligen går in i dansernas karaktärer på djupet. Även här är träningsvärk garanterat!

 

Vad är Pardans Nybörjare/Medaljkurs  7+? 

Vi lär oss grunderna i de olika pardanserna som man kan se i programmet Let’s Dance, exempelvis cha cha. Kursen är anpassad efter deltagarnas ålder och har grund i danspedagogik för bästa möjliga inlärning.

 

Vad är Latin Mix?

Vi lär oss grunder i Salsa och våra Latin Amerikanska danser, man lär sig att föra och följa och det är en garanterad feelgood klass i pardans som passar från 20 år och uppåt.

 

Vad är Hip Hop 25+?

Här får du en grundläggande men utmanande upplevelse inom dansstilen hip hop, för dig som är 25+. Det kommer läras ut koreografier som vi kommer träna på samt utmana oss själva med att utveckla vårt scenspråk.

 

Friträning 10 dans!

Ett danspass utan undervisning där elever tränar fritt till musik som ingår i våra 10 tävlingsdanser.

 

Varmt välkomna!

Ann med teamet