Blandad information om Dance and Fitness Academy:

Kursstart:

Höstterminen:

  • Start v.35
  • Öppet Hus söndagen den 23/8
  • Lov v44 ,i övrigt håller vi kurser varje vecka.

Info anmälan, för samtliga kurser:

Anmäl genom att klicka på vald kurs och följ länken.  Ni kommer då få en bekräftelse via mail med information kring betalning. Elevens kursplats är garanterad först när betalningen är genomförd.

Vår återbetalningspolicy:

Kan inte kurs genomföras på grund av sjukdom eller skada kan denna återbetalas om läkarintyg visas.

Den nya gdpr-lagen:

https://www.datainspektionen.se/lagar–regler/dataskyddsforordningen/

NYHET! Vad är PT-lektioner?

PT-lektioner är vår nyhet där du har möjlighet att få personlig träning med någon av dansskolans fantastiska lärare! Vi erbjuder lektioner i yoga, träning och dans och skräddarsyr lektionen efter dig och dina önskemål. Tino, Caroline och Amila ger lektioner i dans medan Gabriella, Katarina, Marika och Ann går att boka för yoga, träning respektive dancefitness! 1-4 personer per gång och det går att välja mellan 40, 60 eller 90 minuter. Kostnaden 40 minuter är 400 kr, 60 minuter 600 kr och 90 minuter 750 kr. Bokning kommer kunna göras inom kort under fliken “kursschema”.

Vill du boka redan nu? Skicka mail till info@annwilson.se eller ring oss på telefonnummer 042-131417

Vad är Dancefloor Fitness?

Dancefloor Fitness är vårt nya koncept där vi gör en ny kombination av dans och styrketräning. Tänk dig att vi jobbar med olika muskelgrupper men till dansanta rörelser och självklart peppig musik! Passet består av 50 minuters kondition- och koordinationsträning med olika moment bland annat övningar på golvet. Dacefloor Fitness syftar till att stärka dig och din kropp och passar därför alla! Detta vill du inte missa!

Vad är Latin Fitness & Latin Fitness Dance?

Vill du få ett ordentligt träningspass? Älskar du att dansa? Då är Latin Fitness eller Latin Fitness Dance definitivt något för dig!

Vi håller i fitnesspass uppbyggda enbart på dans. I kursen Latin Fitness dansar vi de latinamerikanska danserna Rumba, Samba, Cha-cha och Jive. Ingen tidigare danserfarenhet krävs. Vi bygger på stegen varje vecka och man gör allt i sin egen takt när det kommer till teknik och armrörelser. Träningsvärk garanteras!

Latin Fitness Dance bygger på samma idé fast är för den som dansat lite mer och vill ha en större utmaning rent koreografimässigt. Vi dansar alla möjliga latinamerikanska danser så som cha cha, samba och rumba men även bachata, swing och paso doble. Vi lägger krutet på två olika danser varje pass så att vi verkligen går in i dansernas karaktärer på djupet. Även här är träningsvärk garanterat!

Vad är Kom i form-träning?

Grundläggande träning i styrka och rörlighet som involverar hela kroppen. Vi använder vår egen kroppsvikt och olika redskap så som gummiband, vikter och hantlar. Fokus ligger på funktionalitet, rörelsekvalité och flow.

Passar alla åldrar på nybörjarnivå.

Vad är Hardcore/Styrka by Marika

Marika utmanar kroppen med styrka och uthållighet,inget konditions pass.(se INTERVALL PASS FÖR KONDITION)

Passet är utformat för dig med lite träningsbakgrund och gillar att utmanas ,vi jobbar i små grupper för maximalt resultat för dig.

Vad är Intervall/Styrka by Marika

Här ökar vi pulsen och kör intervall träning som ökar kondition och bygger styrka.

Bra för dig som gillar tempo och få ett härligt flow i träning,passar för dig som är något tränad.

Vad är Latin Show?

Latin Show är en danskurs inspirerat av latinska rytmer och öppningsnummerna från tv-programmet Let’s Dance. Man dansar ensam och lär sig olika dansnummer med fokus på show och glädje! En härlig utmaning för dig som vill lära dig dans från olika stilar.

Vad är Rekrytering/Pardans 8 år och uppåt? 

Vi lär oss grunderna i de olika pardanserna som man kan se i programmet Let’s Dance, exempelvis cha cha. Kursen är anpassad efter deltagarnas ålder och har grund i danspedagogik för bästa möjliga inlärning.

Vad är Latin/Salsa Nybörjare (vuxen klass /pardans)

Vi lär oss grunder i salsa och våra Latin Amerikanska danser, man lär sig att föra och följa och det är en garanterad feelgood klass i pardans som passar från 20 år och uppåt.

Friträning 10 dans!

Ett danspass utan undervisning där elever tränar fritt till musik som ingår i våra 10 tävlingsdanser.

Varmt välkomna!

Ann med teamet