Välkomna till Dance and Fitness teamet!

 

Ann Wilson, grundare av Ann Wilson Dance and Fitness Academy. World finalist i latin och standard, domare i Let’s Dance, coach, föreläsare, entreprenör. Mer info på www.annwilson.se.

Tillgänglig för privatlektioner och event. För bokning maila ann@annwilson.se.

 

Linn Hegdal, danslärare på Ann Wilson Dance and Fitness Academy. Linn är 24 år gammal och har dansat pardans sedan hon var 10 år gammal. Linn är flerfaldig svensk mästarinna i latin i Sveriges båda dansförbund, Svenska Danssportsförbundet och Sveriges Dansorganisation, tillsammans med sin danspartner Jacob Persson. Hon medverkade i Let’s Dance 2018 där hon dansade tillsammans med Viktor Frisk och kom på en fin femteplats samt år 2019 där hon dansade med Lancelot Hedman Graaf och tog hem bronset.

Tillgänglig för privatlektioner. För bokning maila info@annwilson.se.

 

Jacob Persson, danslärare på Ann Wilson Dance and Fitness Academy. Jacob är 24 år gammal och har dansat pardans sedan han var 8 år gammal. Jacob är flerfaldig svensk mästare i latin i Sveriges båda dansförbund, Svenska Danssportsförbundet och Sveriges Dansorganisation, tillsammans med sin danspartner Linn Hegdal. Han medverkade i Let’s Dance 2019 där han dansade tillsammans med Linnea Claeson och kom på en fin fjärdeplats.

Tillgänglig för privatlektioner. För bokning maila info@annwilson.se.

 

 

Tino Nystrand-Sacaneno

Tino Nystrand-Sacaneno, är 20 år. Han har dansat Latinamerikansk dans i 13 år och varit elev på dansskolan sedan den slog upp dörrarna. Han har under de senare åren även själv undervisat på dansskolan, vilket han även kommer att göra framöver. Detta ser han mycket fram emot. Tino tävlar internationellt i Latinamerikansk dans och har varit i den Brittiska eliten och bland de 6 främsta dansarna i England. Han har även varit Svensk vise-mästare och tillhört de främsta i Sverige. Tino älskar dans och hans passion för denna konstform är oändlig.

 

 

Carolin Nilsson

Carolin är 18 år gammal och har dansat pardans sedan 10 års ålder. Hon är vice JSM mästare och har tillsammans med sin danspartner Tino tävlat både nationellt och internationellt. Carolin tävlar internationellt har varit i den Brittiska eliten och bland de 6 främsta dansarna i England.

 

 

Marika Schneider

Träning är en stor del av Marika och hennes vardag. Hon har instruerat på de största SATS-gymmen samt Nautilus i Stockholm sedan 1992 med inriktning på allt från högintensiv aerobics , spinning till yoga och pilates. Marika är certifierad personlig tränare samt kostrådgivare. Hennes utbildning inkluderar specialiteter inom gravid- och mamma-träning, rehab/prehab träning & senior träning.
Hon har coachat företagsledare på Bonnier Förlagen, SAS Frösundavik och Nasdaq Stockholm.

Marikas mål är att du ska öka muskeltonus bli mer flexibel och ha en bättre kondition. Att arbeta med rörlighet i kombination i ett styrkemoment som dessutom kräver ett flås! Då är vi hemma.

 

Marie Pilgaard

(Text kommer)