Välkomna till Dance and Fitness teamet!

 

Ann Wilson, grundare av Ann Wilson Dance and Fitness Academy. World finalist i latin och standard, domare i Let’s Dance, coach, föreläsare, entreprenör. Mer info på www.annwilson.se.

Tillgänglig för privatlektioner och event. För bokning maila ann@annwilson.se.

 

Linn Hegdal, danslärare på Ann Wilson Dance and Fitness Academy. Linn är 23 år gammal och har dansat pardans sedan hon var 10 år gammal. Linn är svensk mästarinna i latin i Sveriges båda dansförbund, Svenska Danssportsförbundet och Sveriges Dansorganisation, tillsammans med sin danspartner Jacob Persson. Hon medverkade även i 2018 års säsong av Let’s Dance där hon dansade tillsammans med Viktor Frisk och kom på en fin femteplats.

Tillgänglig för privatlektioner. För bokning maila info@annwilson.se.

 

Jacob Persson, danslärare på Ann Wilson Dance and Fitness Academy. Jacob är 23 år gammal och har dansat pardans sedan han var 8 år gammal. Jacob är svensk mästare i latin i Sveriges båda dansförbund, Svenska Danssportsförbundet och Sveriges Dansorganisation, tillsammans med sin danspartner Linn Hegdal.

Tillgänglig för privatlektioner. För bokning maila info@annwilson.se.

 

Matilda Masarek, danslärare på Ann Wilson Dance and Fitness Academy. Matilda är 24 år gammal och är utbildad dans- och musikalartist samt yogainstruktör. Hon har sedan fyra år tillbaka undervisat i barndans, musikalklasser och sånglektioner. Under två säsonger har hon arbetat som träningsinstruktör för Apollo, i bland annat Grekland och Spanien. Matilda har många års scenvana och brinner för dans i olika former och stilar!

 

Tino Nystrand-Sacaneno

Tino Nystrand-Sacaneno, är 20 år. Han har dansat Latinamerikansk dans i 13 år och varit elev på dansskolan sedan den slog upp dörrarna. Han har under de senare åren även själv undervisat på dansskolan, vilket han även kommer att göra framöver. Detta ser han mycket fram emot. Tino tävlar internationellt i Latinamerikansk dans och har varit i den Brittiska eliten och bland de 6 främsta dansarna i England. Han har även varit Svensk vise-mästare och tillhört de främsta i Sverige. Tino älskar dans och hans passion för denna konstform är oändlig.

 

 

Carolin Nilsson

Carolin är 18 år gammal och har dansat pardans sedan 10 års ålder. Hon är vice JSM mästare och har tillsammans med sin danspartner Tino tävlat både nationellt och internationellt.

 

 

Marika Schneider

Träning är en stor del av Marika och hennes vardag. Hon har instruerat på de största SATS-gymmen samt Nautilus i Stockholm sedan 1992 med inriktning på allt från högintensiv aerobics , spinning till yoga och pilates. Marika är certifierad personlig tränare samt kostrådgivare. Hennes utbildning inkluderar specialiteter inom gravid- och mamma-träning, rehab/prehab träning & senior träning.
Hon har coachat företagsledare på Bonnier Förlagen, SAS Frösundavik och Nasdaq Stockholm.

Marikas mål är att du ska öka muskeltonus bli mer flexibel och ha en bättre kondition. Att arbeta med rörlighet i kombination i ett styrkemoment som dessutom kräver ett flås! Då är vi hemma.

 

Marie Pilgaard

(Text kommer)