Blandad information om Dance and Fitness Academy:

 

Kursstart:

Hösttermin: Kursstart v. 35. Samtliga kurser är på 12 veckor. Inga kurser v.41 & v.44.

Öppet hus 24/8 från kl. 12.00, se schema 14/8 under aktuellt.

 

Info anmälan:

Anmäl genom att klicka på kurs och följa länken.  Ni kommer då få en bekräftelse via mail med information kring betalning. Elevens kursplats är garanterad först när betalningen är genomförd.

 

 

Vår återbetalningspolicy:

Kan inte kurs genomföras på grund av sjukdom eller skada kan denna återbetalas om läkarintyg visas.

 

Den nya gdpr-lagen:

https://www.datainspektionen.se/lagar–regler/dataskyddsforordningen/

 

Vad är Latin Fitness & Latin Fitness Dance?

Vill du få ett ordentligt träningspass? Älskar du att dansa? Då är Latin Fitness eller Latin Fitness Dance definitivt något för dig!

Vi håller i fitnesspass uppbyggda enbart på dans. I kursen Latin Fitness dansar vi de latinamerikanska danserna Rumba, Samba, Cha-cha och Jive. Ingen tidigare danserfarenhet krävs. Vi bygger på stegen varje vecka och man gör allt i sin egen takt när det kommer till teknik och att lägga till armrörelser. Träningsvärk garanteras!

Latin Fitness Dance bygger på samma idé fast är för den som dansat lite mer och vill ha en större utmaning rent koreografimässigt. Vi dansar alla möjliga latinamerikanska danser så som cha cha, samba och rumba men även bachata, swing och paso doble. Vi lägger krutet på två olika danser varje pass så att vi verkligen dyker in i dansernas karaktärer på djupet. Även här är träningsvärk garanterat!

Vad är Yogadans?

I Yogadans blandar vi yogan med styrkeövningar och olika positioner i härliga korreografier . Vi fokuserar på andning, stärker upp kroppen och får energi genom skön musik och rörelse! Vi avslutar med avslappnande yoga och stretch. Inga förkunskaper krävs.

Hör av er till info@annwilson.se för anmälan eller om ni har några ytterligare frågor!

 

Vad är Kom i form-träning?

Grundläggande träning i styrka och rörlighet som involverar hela kroppen. Vi använder vår egen kroppsvikt och olika redskap så som gummiband, vikter och hantlar. Du väljer intensitetsnivå! Fokus ligger på funktionalitet, rörelsekvalité och flow.

Varmt välkomna!

Ann med teamet