Blandad information om Dance and Fitness Academy:

 

Kursstart:

Sommartermin: Kursstart vecka 20! Samtliga kurser är 4 veckor.

Hösttermin: Kursstart v. 35. Öppet hus 24/8 från kl. 12.00.

 

Info anmälan:

Anmäl till danskurs genom att skicka ett mail till info@annwilson.se och ange kursnummer, namn och personnummer på eleven. Ni får då en bekräftelse tillbaka på anmälan samt information för betalning. Elevens kursplats är garanterad först när betalningen är genomförd. Betala in via swish eller bankgiro. Glöm inte att ange kursnummer och namn på eleven i betalningen.

Swish: 123 395 9350

Bankgiro: 135-1493 Fitness Academy AB

 

Vår återbetalningspolicy:

Kan inte kurs genomföras på grund av sjukdom eller skada kan denna återbetalas om läkarintyg visas.

 

Den nya gdpr-lagen:

https://www.datainspektionen.se/lagar–regler/dataskyddsforordningen/

 

Vad är Latin Fitness & Latin Fitness Dance?

Vill du få ett ordentligt träningspass? Älskar du att dansa? Då är Latin Fitness eller Latin Fitness Dance definitivt något för dig!

Vi håller i fitnesspass uppbyggda enbart på dans. I kursen Latin Fitness dansar vi de latinamerikanska danserna Rumba, Samba, Cha-cha och Jive. Ingen tidigare danserfarenhet krävs. Vi bygger på stegen varje vecka och man gör allt i sin egen takt när det kommer till teknik och att lägga till armrörelser. Träningsvärk garanteras!

Latin Fitness Dance bygger på samma idé fast är för den som dansat lite mer och vill ha en större utmaning rent koreografimässigt. Vi dansar alla möjliga latinamerikanska danser så som cha cha, samba och rumba men även bachata, swing och paso doble. Vi lägger krutet på två olika danser varje pass så att vi verkligen dyker in i dansernas karaktärer på djupet. Även här är träningsvärk garanterat!

Vad är Yogadans?

I Yogadans blandar vi yogan med styrkeövningar och olika positioner i härliga korreografier . Vi fokuserar på andning, stärker upp kroppen och får energi genom skön musik och rörelse! Vi avslutar med avslappnande yoga och stretch. Inga förkunskaper krävs.

Hör av er till info@annwilson.se för anmälan eller om ni har några ytterligare frågor!

Varmt välkomna!

Ann med teamet