Blandad information om Dance and Fitness Academy:

 

Kursstart:

Vårtermin 2020: Kursstart v.4

Samtliga kurser är på 12 veckor. Inga kurser under Sportlovet v.8 & Påsklovet  v.15.

Öppet Hus 18/1 från kl. 10.00, schema kommer snart under fliken ”Aktuellt”.

 

Info anmälan:

Anmäl genom att klicka på vald kurs och följ länken.  Ni kommer då få en bekräftelse via mail med information kring betalning. Elevens kursplats är garanterad först när betalningen är genomförd.

 

Vår återbetalningspolicy:

Kan inte kurs genomföras på grund av sjukdom eller skada kan denna återbetalas om läkarintyg visas.

 

Den nya gdpr-lagen:

https://www.datainspektionen.se/lagar–regler/dataskyddsforordningen/

 

Vad är Latin Fitness & Latin Fitness Dance?

Vill du få ett ordentligt träningspass? Älskar du att dansa? Då är Latin Fitness eller Latin Fitness Dance definitivt något för dig!

Vi håller i fitnesspass uppbyggda enbart på dans. I kursen Latin Fitness dansar vi de latinamerikanska danserna Rumba, Samba, Cha-cha och Jive. Ingen tidigare danserfarenhet krävs. Vi bygger på stegen varje vecka och man gör allt i sin egen takt när det kommer till teknik och armrörelser. Träningsvärk garanteras!

Latin Fitness Dance bygger på samma idé fast är för den som dansat lite mer och vill ha en större utmaning rent koreografimässigt. Vi dansar alla möjliga latinamerikanska danser så som cha cha, samba och rumba men även bachata, swing och paso doble. Vi lägger krutet på två olika danser varje pass så att vi verkligen går in i dansernas karaktärer på djupet. Även här är träningsvärk garanterat!

 

Vad är Kom i form-träning?

Grundläggande träning i styrka och rörlighet som involverar hela kroppen. Vi använder vår egen kroppsvikt och olika redskap så som gummiband, vikter och hantlar. Du väljer intensitetsnivå! Fokus ligger på funktionalitet, rörelsekvalité och flow.

 

Vad är Latin Show?

Latin Show är en danskurs inspirerat av latinska rytmer och öppningsnummerna från tv-programmet Let’s Dance. Man dansar ensam och lär sig olika dansnummer med fokus på show och glädje! En härlig utmaning för dig som vill lära dig dans från olika stilar.

Finns för Kids 6-9 år och Teens 10-14 år!

 

Vad är Latindans Pardans 8 år och uppåt? 

Vi lär oss grunderna i de olika pardanserna som man kan se i programmet Let’s Dance, exempelvis cha cha. Kursen är anpassad efter deltagarnas ålder och har grund i danspedagogik för bästa möjliga inlärning.

 

Varmt välkomna!

Ann med teamet