Nytt datum för LOVE YOGA 3/10-2020

NYTT DATUM  för LOVE YOGA i Helsingborg!

Save the new date: 3 oktober 2020

 

Vi vill tipsa er om det härliga yoga-eventet LoveYoga som kommer vara i Helsingborg den 28 mars. Kom och yoga, mingla och fyll på med massa inspiration. Dagen kommer fyllas med sköna, inspirerande yoga-klasser med stor variation samt fantastiska inspirationsföreläsare som delar med sig av sina igenkännbara livsresor. Det kommer bli en dag full av skratt och livspepp! Eventet kommer hålla till i de fantastiskt fina lokalerna ute på Spritan! Vill du vara med? Läs då vidare för det här blir en dag du inte vill missa! http://raw-yoga.se/valkommen-till-love-yoga/

 

Ann Wilson är en av föreläsarna på eventet och därför ger hon er en rabattkod som ni kan använda vid anmälan. Med koden Ann250 får du 250 kr rabatt på ordinarie biljettpris. Under dagen serveras både frukost, lunch och fika vilket är inkluderat i priset. Det finns bara ett begränsat antal platser! Boka biljetter till LOVEYOGA via denna länk: https://secure.tickster.com/en/nbe09ayrzgbkx4r/products

 

LOVE YOGA kommer bli ett event med det där lilla extra. Du vill inte missa det!

 

Happy Dancing,

Ann Wilson Dance and Fitness Academy