Medaljtest år 2018!

Välkomna till medaljtest!

Till alla som ska ta sin medalj:

Ni är varmt välkomna till medaljtestet år 2018! Det kommer bli en jättemysig kväll med massa dans, gemenskap och förhoppningsvis lite härlig julkänsla. Nära och kära är självklart varmt välkomna att komma och titta, det är alltid extra roligt med stor publik! Det kommer finnas försäljning av fika på plats och då är det kontantbetalning som gäller.

 

Vill barnen/ungdomarna träna lite extra på sina steg innan det är dags bjuder vi på friträning (egenträning där man får träna själv på sina steg men med lärare på plats så att man kan ställa frågor om man behöver hjälp) nu på onsdag, 28/11 mellan 17:00-19:00 helt gratis. Ett bra tillfälle att få lite extra träning innan det är dags att ta medaljen! Det finns även fortfarande möjlighet att boka privatlektion om man vill det, skicka då ett mail till info@annwilson.se så fixar vi en tid som passar. En lektion är 30 eller 45 minuter och kostar från 330 kr. Det går bra att dela en lektion på två elever om man vill det.

Finns även möjlighet att betala medaljen kontant på plats under friträningen. Mer info om betalning nedan.

 

Info medaljtest:

 

När: onsdagen den 12 december, 18:00.

Dansarna ska samlas 16:30 för träning och genomgång.

Publiken släpps in 17:45 (kostar ingenting)

 

Var: Drottninggatan 46 (på dansskolan)

 

Klädsel dansarna: svarta/mörka byxor och skjorta eller klänning/liknande. De som har långt hår får gärna ha det uppsatt!

 

Pris för medaljtestet:

  • Bronsmedalj: (cha cha och vals) 200 kr
  • Silvermedalj: (chacha/rumba/jive och/eller vals/slowfox/quickstep) 250 kr (oavsett om man dansar en eller två dicipliner)
  • Guldmedalj: (chacha/samba/rumba/paso doble/jive och/eller vals/tango/wienervals/slowfox/quickstep) 300 kr (oavsett om man dansar en eller två dicipliner)

 

Betalas:

  • kontant på dansskolan onsdagen den 28/11 mellan 17:00-19:00
  • swisha till 123 395 93 50 så snart som möjligt, senast onsdagen den 5 december

 

Hör av er om ni har några ytterligare frågor till info@annwilson.se!

Vi ser fram emot en mysig kväll tillsammans!

 

Kramar från

Ann, Linn och Jacob