Snart höstlov och dags för danskväll!

Höstlov 2018!

Snart är det dags för höstlov och då vill vi på Ann Wilson Dance and Fitness Academy bjuda in till en härlig danskväll. Onsdagen den 31/10 mellan 17:00-19:00 bjuder vi på friträning för alla olika åldrar och klasser. Allt från nybörjare till elitnivå. Vi tränar tillsammans, dansklubben Impetus bjuder på fika och vi får alla en chans att umgås med varandra!

Vi kommer köra både egenträning samt ett finalpass för alla som vill. Ta med kläder för både latin och standard! Hoppas vi alla ses där! Föräldrar är varmt välkomna att komma och titta samt ställa eventuella frågor till dansskolan och dansklubben Impetus.

Skicka en anmälan till info@annwilson.se så att vi vet ungefär hur många som kommer!

Varmt välkomna!

Önskar Ann, Jacob och Linn